maanantai 9. heinäkuuta 2018

Julisteita lastenhuoneeseen

Sisustuksessa pinnalla on ollut jo pitkään erilaiset julisteet. Kuten olen jo aiemmin joskus todennut, jos samat kuvat (tai mitkä tahansa asiat) tulevat vastaan useissa sisustuskuvissa oma kiinnostus kyllä lakkaa hyvinkin nopeasti kyseisiä julisteita kohtaan. Mutta aina on yksi poikkeus ja kohdallani ne ovat ruosalaisen Mrs Mighetton kauniit vesiväreillä maalatut lasten julisteet. Ne ovat niin hurmaavia ja kauniita, ettei yhtään haittaa vaikka niihin törmään päivittäin esimerkiksi Instagramissa.



Olen jo aiemmin ostanut Mr Valter julisteen pojan huoneeseen ja nyt päätin täydentää kokelmaa kahdella pienemmällä julisteella. Näissä julisteissa on se hyvä puoli, että niitä tehdään aina vain erä eli niitä ei ole tarjolla loputtomasti. Mutta kyllähän näitä silti pyörii sosiaalisessa mediassa runsaasti.

 

Uudet julisteet ovat vielä vailla kehyksiä ja toivoisin löytäväni sopivat kirppikseltä. Kunhan sopivat kehykset löytyvät pääsen ripustamaan kuvat pojan huoneeseen. Ollaan pojan kanssa jo yhdessä katsottu julisteille paikkaa mutta lopullinen paikka katsotaan sitten kehysten kanssa. Toivottavasti sopivat yksilöt tulevat pian vastaan, niin päästään ripustus puuhiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti