tiistai 31. heinäkuuta 2018

Uusia näkökulmia

Makkarin remontti alkaa olla jo hyvällä mallilla. Ennen kuin pääsin remontissa kovinkaan pitkälle nappasin kuvat makkarin seinästä, joka on jäänyt aiemmin kokonaan kuvaamatta: Vuoteesta herätessä on ensimmäisenä silmiin osunut opiskelukämppään aikanaan tekemäni taulu. Keräsin kirppareilta vanhoja pitsiliinoja ja ompelin ne paksuun villakankaaseen, jonka pinnoitin kehyksiin.


Taulu on kulkenut siitä asti mukanani ja tänne muuttaessa se siirtyi olohuoneen sijaan makkariin. Taulun lisäksi makkarissa on toinen opiskelujen aikainen työ. Sen olen tehnyt erästä kurssia varten. Materiaalina on kierrätyslangat. Käytin kaikki valkoiset jämälangat tähän teokseen ja yhdistin ne lapsuusajan valokuviin tätini häistä. Kurssin teemana oli toteuttaa muisto kierrätysmateriaaleilla ja tämä oli oma versioni yhdestä itselle mieleenpainuneesta päivästä.

 

Pitsiliinataulu taitaa siirtyä tämän remontin myötä toistaiseksi varastoon. Ihan vielä en malta sitä poiskaan laittaa mutta nyt suunnitelmissa on tälle seinälle jotain muuta. Mutta tulipahan napsittua kuvat todisteeksi siitä mitä on tullut tuijoteltua viimeiset viisi vuotta aamulla herätessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti