tiistai 17. heinäkuuta 2018

Kirjan lukua auringossa vai makuuhuoneen remppa??

Suomen kesä on kyllä ihan parhaimmillaan ja päivät juoksevat hurjaa vauhtia.. tai ainakin lomalla. Omalta osaltani palasin viikoksi töihin ja jatkan ensi viikolla taas lomaa. Perheen pojat jatkavat lomaa vielä tämän viikon yhdessä. Saan heidät huomenissa takaisin kotiin.


Nyt kun olen ollut kotona muutaman illan yksinäni, oli tarkoituksenani pistää makuuhuoneessa vähän tuulemaan. Mutta ostin lauantaina kotimatkalle junaan aivan loistavaa kesälukemista ja en millään ole meinannut malttaa lopettaa sen lukemista. Jojo Moyesin trilogian toinen osa on nyt meneillään ja elokuussa ilmestyvä kolmas osa on kyllä ihan pakko saada heti sen ilmestyttyä. Toisaalta projektin aloitusta ei kyllä ole helpottanut myöskään tämä mieletön sää. Mutta tänään alkoi olla jo vähän kiire, kun aikaa oli enää vain yksi ilta.



Tänään oli siis tiedossa säästä huolimatta vähän remppahommia. Tosin sen verran realisti olen, että jo ennen projektiin ryhtymistä tiesin, ettei valmista tule vielä tänään. Tarkoituksenani oli saada tuo hankalin seinä valmiiksi asti, niin hoidan projektin loppuun joku toinen päivä. Tähän tavoitteeseen lähes pääsinkin mutta vielä riittää hommaa useammalle päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti