sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Lastenhuoneen seinät täyttyivät kuvista

Vuosi sitten suunnittelin pojan huoneessa pientä tuunausta. Jotain muutoksia huoneessa tapahtuikin mutta värimaailma pysyi samana, vaikka toisenlaisia ajatuksiakin sen kanssa oli. Värimaailman vaihto jäi vain suunnittelun asteelle ja muutti suunnitelmissakin vuoden aikana jo monta kertaa muotoaan. Katsotaan tapahtuuko värien kanssa tämän vuoden aikana jotain vai saavatko värit toistaiseksi jäädä mutta loppuvuodesta toteutin toisen pitkään mielessä olleen muutoksen.



Jo jonkin aikaa sitten tilasin pojan huoneeseen pari Mrs Mighetton pienempää julistetta ja ne ovat odotelleet seinälle pääsyä jo tovin. Löysin syksyllä Kontista vanhat kultaiset kehykset ja ostin ne seinä mielessä. Kehykset sopivat hyvin kultaiseen tekstiin, jonka myös olin jo aiemmin syksyllä ostanut Instagaramin kautta löytyneestä nettikaupasta. Granitin naulakko löysi vielä tiensä meille joulun alla ja kun kaiken sen asettelin seinälle on kollaasi valmis.




Pienessä huoneessa tavara tuntuu lisääntyvän koko ajan ja tavaroiden siistin säilytyksen kanssa saa olla aika luova. Naulakko mahdollistaa pientä säilytystä ja pojan tärkeät mitalit saivat nyt paikan. Muuten seinällä ei kyllä ollut käytännön kanssa mitään tekemistä, vaan oli ihan vain visuaalinen juttu.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti