sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Kevätmessujen terveiset

Kävin eilen kevättunnelmaa nostamassa Messukeskuksen Kevätmessuilla. Aika samanlaiset tunnelmathan siellä oli kuin aiemminkin mutta ihan hyvään keväiseen tunnelmaan messujen aikana taas pääsi. Mitään kovin ihmeellistä ja uuttaa ei tullut vastaan mutta vanhoja hyviksi todettuja tuotteita ja toimijoita. Ja parastahan noissa messuilla on se vihreys ja sipulikukkien runsaus esillepanoissa.



Tänä vuonna ehkä eniten kiinnitin huomioita kaikkiin ihaniin ja loriseviin vesiaiheisiin. Olen haaveillut jo ihan alusta asti meidän etupihalle jonkinlaista vesiaihetta mutta käytännön syystä se ei ainakaan tällä hetkellä ole mahdollinen mutta ainahan sitä voi haaveilla. Veden ääni on itsessään niin rauhoittava ja hektisessä lapsiperheessä kaupungin hulinassa rauhoittaville äänille olisi tarvetta.



Toinen asia johon katseeni hakeutui oli kaikki ne ihanat viherkasvit. Vielä olisi kotona tilaa useille viherkasveille. Näiden osalta voisi käyttää lähes samoja argumentteja kuin veden kohdalla. Rauhoittavat ja ilmaa puhdistavat kasvit, niitä ei vain voi kotona olla liikaa ja samalla ne tuovat ihanaa väriä neutraaliin sisustukseen.



Messuilla oli kiva käydä ja jotain pientä tarttui mukaankin. Lämmin sää sai muutenkin keväiselle mielelle. Ensi viikolle odotellaan sitten taas vähän talvisempaa säätä mutta nyt kun kevätmoodi on saatu päälle, ei pieni takatalvi sitä häiritse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti