maanantai 8. heinäkuuta 2019

Ruusun tuoksua puutarhassa

Viime viikko meni siis pitkälti sisällä maalatessa. Maanantaista lähtien on joka ilta suti heilunut ja huonekalu jos toinenkin on vaihtanut väriä. Lauantaina homma lähti totaalisesti lapasesta ja vietin maalaten yhdeksän tuntia. Eikä maalaaminen toki siihenkään loppunut vaan tällekin viikolle näyttäisi riittävän vielä hommia.


Tänään ilma oli niin ihanan aurinkoinen, että päätin töiden jälkeen tehdä ensin pienen lenkin. Nappasin samalla kuvat meidän pihan jo hetken kukkineista ruusuista. Luulen, että tämä valkoinen ruusu lähtee pelastettavien listalle. Olen tykästynyt siihen vuosi vuodelta enemmän. Nyt sen paikka on vähän piilossa kirsikkapuiden alla ja luulen, että jatkossa se tulee saamaan paremman paikan tällä pihalla. Sen sijaan toinen vaaleanpunainen ruusu, joka on tämän takana taitaa saada lähtöpassit. Väri on vähän turhan pinkki omaan makuun ja muutenkaan sen menetys ei oikeastaan harmita, toisin kuin tämän ihanuuden.
Ilta on jo pitkällä ja vielä tämän päivän to do listassa riittää hommia. Eli aika siirtyä seuraavan homman kimppuun ennen kuin pakkaan huomiset työkamat valmiiksi. Ihanaa viikon alkua. Toivottavasti siitä ei tule ihan niin kylmä, kun mitä lupailevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti