sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Kurpitsojen aika

Taas on se aika vuodesta, kun on aika kaivella esiin kurpitsat. Oikeastaan me kaiveltiin kurpitsat esille jo viime viikolla mutta kun muu asunto oli ihan hyrskyn myrskyn, niin eihän pari neulottua kurpitsaa sitä tunnelmaa oikein tuo. Mutta tälle viikonlopulle tuli pakollinen siivous, kun saatiinkin yllättäen vieraita lyhyellä varoitusajalla. Hyvä näin, niin oli pakko rako saada kämppäkin taas vähän parempaan kuosiin. Ja ne neulotut kurpitsatkin näyttävät vähän kivammalle siivotussa kodissa.


Neuloin kurpitsat pari vuotta sitten ja niistä on ollut kyllä suuresti iloa näin syksyisin. Meillä sisustus ei kovin paljoa muutu vuoden aikojen mukaan mutta kurpitsat tuovat kivaa syksyn tunnelmaa. Pari vuotta kurpitsat ovat olleet ruokapöydän koristeena mutta tänä vuonna päätyivät olohuoneen arkulle. Kurpitsat saivat kaveriksi perintömaljat ja korpin luurangon. Halloween lähestyy, niin tehtiin astetta pelottavampi somistus pojan pyynnöstä.




Tänä vuonna poika on ensimmäistä kertaa vähän enemmän innoissaan halloweenista. Ollaan koristeltu kotia vähän enemmän kuin aiempina vuosina. Meillä pitää olla kuulemma tooosi pelottava koti. Vielä ei ole lähtenyt tämä ihan lapasesta mutta saa nähdä mitä tulevat vuodet tuo tullessaan. Ja onhan tässä toisaalta vielä viikko aikaa somistaa vielä tätäkin vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti