sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Terassin syksy

Sateinen viikonloppu takana. Mukaan on mahtunut harrastuksia, talkoita, leffoja ja lepoa. Tänään on jännät paikat kun tuo meidän poika lähtee elämänsä ensimmäiseen jalkapalloturnaukseen. Itse en mahtunut kyytiin mukaan, joten joudun jännäämään täältä kotoa käsin kuinka pelit menevät.


Laitettiin jokin aika sitten pojan kanssa meidän terassikin syyskuntoon. Pojan toiveena oli saada perinteisesti koverrettu kurpitsa. Tänä vuonna hän suunnitteli kurpitsan itse ja toteutuksen teki äiti. Poika oli erittäin tarkka siitä, että kurpitsasta tuli juuri sellainen kuin hän halusi. Äidin ehdotukset eivät kelvanneet, vaan hänellä oli selkeä visio millainen lopputuloksesta pitäisi tulla. 




Koverrettu kurpitsa koristaa muutaman muun kurpitsan kanssa nyt vielä viikon verran terassia. Keskiviikkona taitaa virallisesti olla se halloween ja lauantaina vietetään pyhäinpäivää. Sen jälkeen meidän perheellä alkaa joulun odotus. Tosin täytyy tunnustaa, että katsottiin pojan kanssa jo tänä viikonloppuna ensimmäinen jouluelokuva. Olen yrittänyt pitää pyhäinpäivää rajana, jotta tämä jouluhomma ei lähtisi ihan lapasesta. Toki lahjoja olen jo hankkinut ennen tuota rajaa ja niin tänäkin vuonna. Mutta nyt mennään vielä viikko syksyisissä kurpitsafiiliksissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti