sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Väriterapiaa

Värikylläinen viikonloppu takana. Meillä ei ollut sen suuremmin suunnitelmia viikonlopulle ja hyvä niin, sillä tarvitsin selvästi palautumista ensimmäisen työviikon jälkeen. Tietotulva on ollut valtava ja uusien asioiden sisäistäminen vielä pahasti kesken. On kivaa oppia uutta mutta samalla se vie mehut aika tehokkaasti.


Meillä oli eilen pojan kanssa tosiaan väriterapiaa ja käytiin katselemassa vähän lähimetsän väriloistoa miehen ollessa hammaslääkärissä. Samalla kävimme liukumassa vaijerikeinulla, joka sijaitsee pienen kävelymatkan päässä kotoamme. Värit ovat kyllä ihan parhaimmillaan tällä hetkellä. Osa vaahteroista oli jo tiputtanut lehtensä mutta suurin osa kauniista väriloistosta on yhä puissa. Ulkona on niin upeaa ja ilmakin on ollut koko viikonlopun mitä parhain.


Tänään aamupäivä meni kaupoilla ja nyt taidetaan kerätä loppupäivä ja ilta voimia kotosalla. Totaalinen väsymys iski oikeastaan vasta tänään, joten nyt on hyvä keskittyä ihan vain olemiseen hetki, jotta jaksaa taas oppia uutta ensi viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti