sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Keittiön välitila uusiksi

Aikanaan kun remontoimme tätä asuntoa oli muutamia päätöksiä, jossa tehtiin kompromisseja jo ihan budjetin vuoksi. Keittiössä välitila aiheutti päänvaivaa koska en oikein tiennyt mitä sinne halusin. Päädyttiin lopulta siihen, että laitettiin sinne lasi. Halusin värillisen lasin ja suunnittelin tilaan taupen eli harmaanruskean lasin. Otettiin lasi samalta toimittajalta, jonka kautta otettiin myös esimerkiksi peilikaapit. Saimme siinä yhteydessä heiltä hyvän tarjouksen. Ongelmaksi tuli vain se, ettei ihan sopivaa värillistä lasia ollut tarjolla, joten päädyttiin lopulta beigeen lasiin.


Beige lasi pimeissä illoissa yhdistettynä keltaiseen valoon on tehnyt keittiöstä ihan liian kellertävän. En ollut lasiin missään vaiheessa oikein tyytyväinen mutta koska en tiennyt mitä laitettaisiin tilalle, on lasi saanut olla paikallaan. Ajatus välitilan toisenlaisesta ratkaisusta on kypsynyt pikkuhiljaa ja lopulta tein ratkaisun hyvin nopeasti. Saatiin kaverin apua olohuoneen tapetin laitossa ja samalla kysyin voisiko hän auttaa myös keittiön kanssa. 




Välitilan lasin tilalle tuli siis valkoiset metrolaatat tiililadonnalla. Klassinen vaihtoehto, jonka uskon kestävän hyvin aikaa. Keittiön ilme raikastui ja muuttui kerralla. Seuraavaksi me taidetaan sitten keskittyä ihan vain joulun rakentamiseen. Ollaankin jo hyvällä alulla sen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti