sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Pientä pintaremonttia

Meillä on ollut tässä jännä viikonloppu. Saatiin kaveri apuun ja täällä on tapahtunut jotain sellaista, jota en olisi uskonut vielä tovi sitten. Olen aina ollut maalattujen seinien ystävä mutta nyt on tapahtunut sellainen ihme, että meillä on laitettu tapettia seinälle. En ole koskaan ajatellut, että löytäisin tapetin, jota jaksaisin katsella pidempään. Nyt olen astunut omalle epämukavuusalueelle ja riskillä mennään, että rakkaus tähän tapettiin hyytyy jossain vaiheessa.


Olen katsellut paljon sisustuskuvia, joissa on käytetty tapettia ja ihastunut sen tuomaan kodikkaaseen tunnelmaan. Keväällä kypsyi ajatus tapettiseinästä ja kesällä aloin tutkia erilaisia tapettivaihtoehtoja. Halusin harmaan sävyisen tapetin orgaanisella kuviolla. Kuvittelin tehneeni uniikin valinnan kun juuri oikeanlainen tapetti osui kohdalle. Ostettuani tapetin hyvällä alennuksella kesäkuussa, tajusin instaa selaillessa kuinka samainen tapetti tuli vastaan hyvinkin monella eri sisustussivulla. Hyvin on purrut piilomainonta omallakin kohdalla. Mutta koska olen tapettivalintaan hyvin tyytyväinen, niin ajattelin olla välittämättä tästä pienestä yksityiskohdasta.



Tapettiseinän lisäksi on meidän keittiössä touhuttu viikonlopun aikana ja sielläkin alkaa näyttää erilaiselta. Lopullinen tulos näkyy vasta kaiken kuivuttua.

Luulen, että tälle vuodelle alkaa nämä pienet pintaremontit olla pikkuhiljaa tässä. Näiden lisäksi on ainakin yksi maalausprojekti teille vielä kuvaamatta. Tänään yritän ainakin yhden näistä projekteista saada vielä kameralla tallennettua, jos sää ja valo sen vain sallii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti