sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Joulutouhuja ja viime vuoden tunnelmaa

Meillä on joulutouhut kovasti jo meneillään. Poika on touhuissa mukana ja ollaan yhdessä askarreltu, katsottu useampi jouluelokuva, luettu joulukirjoja, tehty joulutorttuja ja koristeltu pikkuhiljaa kotia. Samalla tuskailen jo valmiiksi kaikkea tekemätöntä työtä, johon aika ei tunnu riittävän. Välillä pitäisi osata vähän löysätä omien tavoitteiden kanssa mutta joulun kanssa en oikein osaa tehdä sitä. Siksi yritän aloittaa kaikki aina ajoissa, jotta joulun tullessa osaisin vähän rentoutuakin ja nauttia tunnelmasta jonka syksyn aikana on saanut aikaiseksi.



Keräsin kuvia meidän viime vuoden joulutunnelmista. Tänä vuonna mennään varmaan aika samoilla linjoilla. Pojan kanssa ollaan askarreltu vähän lisää koristeita ja pojan toiveesta muutamia koristeitakin ollaan ostettu lisää. Mutta aika samoilla linjoilla mennään värien ja tunnelman kanssa tänäkin vuonna. Vähän on täytynyt tehdä kompromisseja, että poikakin on saanut toiveensa läpi. Värikkäisiin jouluvaloihin en vielä ole lähtenyt mutta punaista väriä löytyy ainakin hänen huoneestaan runsaasti ja vähän muitakin värejä ympäri kämppää.


Paljon on kuitenkin vielä puuhasteltavaa, että ollaan tässä pisteessä. Kuusi varmaan hankitaan tänäkin vuonna viikkoa ennen joulua. Lahjat ajattelin laittaa tulevalla viikolla kuntoon ja kortitkin on jo osittain tehty. Tehtävää tässä tosiaan riittää mutta onneksi aikaakin on vielä jäljellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti