torstai 7. marraskuuta 2019

Kukkarakkautta

Muutamia viikkoja sitten voitin instagramista liput I love me messuille. En ole koskaan aiemmin käynyt kyseisillä messuilla mutta nythän sinne oli mentävä. Messuilla oli kiva käydä mutta ihan kohderyhmään en tainnut kuulua. Muutamia löytöjä tuli kuitenkin tehtyä. Yksi joululahja lähti messuilta mukaan ja sen lisäksi raahasin kotiin suuren paketin kukkia.



Messuilla ihastuin Kukkivaa-pakettiin. Heillä oli loistava konsepti, jossa kukkalähetykset tulevat suoraan kotiovelle. Vielä en ole ryhtynyt kestotilaajaksi mutta harkinnassa se on. Lähinnä arvelluttaa se onko kimppu joka kuukausi itselle mieluinen. Jos kimput ovat samaa tyyliä kuin messuilta kotiin tuomani kimppu, saattaa meille jatkossa putkahdella näit kimppuja säännöllisesti. Vielä tämä on tosiaan kuitenkin vasta harkinnassa.



Kimpun kauneuden lisäksi näissä oli etuna niiden kestävyys. Ensimmäisen viikon kukat olivat olkkarissa. Toisella viikolla siirsin ne ruokapöydälle. Hyvällä hoidolla kimppu olisi varmasti kestänyt sen kolmannenkin viikon mutta omalla kohdalla kimppu on nyt kauniisti kuivunut vaasiin. Sen verran kaunis on kuihtuneenakin, että tovin saa koristaa vielä noinkin meidän kotia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti