sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sisustusostoksia Valkoisesta Lautturista

Tämä postaus tulee kyllä totaalisen myöhässä, kun kuvien otto on hieman kestänyt. Mutta parempi myöhäään kuin ei milloinkaan. Aiemmini kerroinkin jo kuinka Itä-Suomessa ollessa tuli selailtua melkoinen määrä sisustussivuja ja nettikauppoja. Silloin eksyin ihanan nettikaupan sivuille nimeltään Valkoinen Lautturi. Hoitovapaan vuoksi yritän olla tekemättä kauheasti hankintoja mutta tänne nettiliikkeeseen tuli kaikesta huolimatta tehtyä tilaus. Kivaa sisustustavaraa, joka on jo ajoittain tainnut vilahdella täällä blogissa ja Instagram sivuilla.

Anna Baclundin suunnittelema oliivipuusta valmistettu Cloud Nine Coaster tarjoilualusta oli niin hurmaava, etten voinut vastustaa sen tilaamista. Tämä tarjoilualusta vilahti ainakin polttaripostauksessa. Uskon, että sille tulee vuosien saatossa runsaasti käyttöä kattauksissa koska sen muoto on vain niin suloinen. Ei tähän ainakaan voi kyllästyä.Tarjoilualustan lisäksi tilasin kahta eri kokoa Uashmama -paperipusseja, joiden pinta on nahalta tuntuvaa materiaalia mutta ne ovat 100% selluloosaa. Pussit ovat pesunkestäviä ja niitä voi kääriä. Valitsin väriksi natur, joka on ruskean paperipussin värinen. Väri sopii sisustukseemme ja ihastuin siihen valikoiman väreistä eniten. Ihanat pussukat, joita voi käyttää kattauksessa ja sisustuksessa monipuolisesti.
Todella kivoja sisustustuotteita koko nettikauppa täynnä ja Valkoisella Lautturilla oli myös nopea toimitus, joten näistä ihanuuksista pääsin nauttimaan jo muutama päivä tilauksenteon jälkeen. Jatkossa vaan täytyy yrittää olla katselematta tällaisia ihania sisustuskauppoja, jotta houkutus ei kävisi liian suureksi seuraaville tilauksille. (Pois sisustuskauppojen nettisivuilta, uskonkohan tähän itsekään..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti