keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tikkaat

Olen jo useamman vuoden haaveillut vanhoista tikkaista olohuoneeseen tai vaihtoehtoisesti heinäsepäistä tehdyistä tikkaista. Vanhoja kivan näköisiä tikkaita ei ole tullut vastaan, joten
kesälomalla pyysimme mieheni enolta, josko häneltä saisi muutaman heinäseipään tikkaita varten. Hän lupasikin, että seipäät saa noutaa häneltä.


Kävimme mieheni kanssa hakemassa apen autolla seipäät anoppilaan mutta ongelmana oli kuinka ne sieltä saataisiin Etelä-Suomeen. Lomalta paluu autolla viiden ihmisen voimin seipäät mukana, ei vain käytännössä ollut mahdollista. No onneksi mieheni ystävä tuli apuun ja toi farmariautollaan heinäseipäät meille oman lomansa loputtua.


Seipäät seisoivat tovin takapihallamme kunnes saimme tikkaat vihdoin tehtyä ja ne siirtyivät olohuoneen puolelle. Koko yllätti sisään tullessa ja nyt onkin vielä harkinnassa pitäisikö tikkaita vähän lyhentää. Liian lyhyet tikkaat näyttävät mielestäni hassuilta, joten sulattelen tätä kokoa nyt vielä tovin ennen kuin teen lopullisen päätöksen lyhennetäänkö tikkaita vai jäävätkö ne tällaisiksi.



Käytännössä tikkaat ovat jo nyt osoittautuneet todella toimiviksi. Rakastan tekstiilejä ja torkkupeittoja ei mielestäni koskaan voi olla liikaa. Nyt kun peitot on nostettu tikkaille on sohvalla istumista häiritsemässä enää "vain" kasa tyynyjä. Vieraidenkin on helpompi löytää istumapaikka kun häiriötekijöitä on hieman vähemmän. Peitot ovat kuitenkin käden ulottuvilla, jos tällainen vilukissa haluaa kääriytyä sellaisen sisään katsomaan syksyn pimeinä iltoina hyvää elokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti