sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lego tuli taloon

Olen vähän hurahtanut tähän lasten sisustusmaailmaan tällä hetkellä. On kiva, kun sisustuksessa saa leikitellä ja keksiä uusia kivoja sisustusratkaisuja lastenhuoneeseen. Muutamia ostoksia onkin tullut tehtyä ja muutama löytö odottaa kunnostusta ja kotiinkuljetusta. Osa ostoksista odottaa vielä paikalleen laittamista mutta yksi uusi säilytyslaatikko pääsi heti käyttöön.



Poika sai muutaman kuukauden ikäisenä lahjaksi ystäviltämme dubloja. Ne ovat alkaneet olla enenemissä määrin käytössä ja pahvilaatikko jossa ne on tähän asti ollut alkoi näyttää jo aika käytetyltä. Olin jo tovin katsonut Legon säilytyslaatikkoa. Mielestäni se on hauskan näköinen ja käytännöllinen. Kun oikea väri vihdoin tuli vastaan Jollyroomissa, en malttanut olla tilaamatta laatikkoa myös meille.



Legon laatikossa on se etu, että niitä voi olla useampia ja pinota niitä sitten päällekkäin. Laatikko on kestävän oloinen, hauska ja uskon sen säilyvän ajattomana säilytysratkaisuna myös lapsen kasvaessa. Näitä säilytyskoreja, laatikoita alkaa olla jo urakalla mutta mielestäni huone näyttää siistimmälle, kun leluille on oma paikkansa. Samaa filosofiaa pyrin seuraamaan muuallakin asunnossamme, että tavaroille löytyy aina oma paikkansa niin helpompi pitää silloin paikat siisteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti