maanantai 19. lokakuuta 2015

Tuulikaapin pieni muutos

Meidän kodin muutokset liittyvät tällä hetkellä aika vahvasti perheen uuteen tulokkaaseen. Hän on tullut osaksi perhettämme ja alkaa näkyä koko ajan enemmän ja enemmän myös täällä meidän kotonamme. Myös eteisen muutos liitty poikaamme. Tähän asti pojan ulkovaatteet ovat olleet hänen vaunukopassaan ja vaunukoppa on ollut keittiöpöydän vieressä lattialla. Koppa on kuitenkin jäänyt jo ajat sitten pieneksi ja vaunuja ei enää käytetä, joten nyt on aika siirtää ne varastoon ja keksiä pojan vaatteille uusi paikka.

Tuulikaapin lähtökohta

Tuulikaapissamme on tällä hetkellä Riviera Maisonin metallinen naulakko. Naulakko oli ensimmäinen hankinta tähän kotiimme. Etsin silloin sopivaa naulakkoa kauan ja olin tosi tyytyväinen, kun löysin mieleisen lopulta Riviera Maisonin valikoimasta. Pojan vaatteita en halua kuitenkaan käytännön syistä säilyttää samassa naulakossa. Kuraa ja likaa ei hänen vaateissaan voi välttää ja siksi on parempi, että niille olisi oma paikka.



Pojan naulakon etsimiseen ei mennyt oikeastaan yhtään aikaa koska tiesin heti millaisen naulakon hänelle ostamme. Haluan naulakosta samanhenkisen kuin jo olemassa oleva naulakko, jotta pienestä tuulikaapista ei tulisi liian sekava. Suuntasinkin ostoksille samaiseen White on White liikkeeseen.


Ensin ostin naulakoita yhden mutta en ollut tyytyväinen, kun tuulikaapin seinästä tuli toispuoleinen. Lisäksi ulkovaatteita tuntuu olevan sen verran, ettei kolmen koukun naulakko riittänyt kaikille vaatteille. Kävin parin viikon päästä sitten hakemassa vielä toisen naulakon ja nyt vaatteille riittävästi tilaa ja visuaalinen ilmekin kunnossa.



Tykkään sisustuksessa, että erilaiset elementit kohtaavat ja en halua että kaikki tuotteet ovat vain yhdeltä merkiltä. Mutta meidän pikkuruinen eteinen on kyllä lähes kokonaan ostettu White on White liikkeestä. Molemmat naulakot ja avainkaappi on löytynyt samaisesta myymälästä. Joskus kaikki näyttää löytyvän yhdestä paikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti