maanantai 12. lokakuuta 2015

Sisustushaaveiluja

Harrastan sisustusta (haha..jos jollekin on jäänyt epäselväksi). Mutta tarkoitan siis, että harrastan sisustusta muutenkin kuin omaa kotia laittamalla. Harrastan sisustusta seuraamalla Instagram tililltäni sisustusaiheisia kuvia, etsimällä Pinterest sivuilta mielenkiintoisia sisustuksia, ostamalla ajoittain sisustuslehtiä ja niitä katselemalla, silloin kuin pääsen pyörin sisustusliikkeissä ihailemassa uutuksia ja kirpputoreilla tekemässä löytöjä mutta etsin myös netistä uusia ihania sisustusliikkeitä joita seurailen. Tällä kertaa olen löytänyt liikkeen nimeltä House By F. Tykkään tutkia sisustusaiheisten nettikauppojen valikoimaa ja miettiä millä tuotteilla voisin täydentää oman kodin sisustusta.



Yritän sisustusasioissa olla järkevä ja tilaukseen pääsee yleensä ne hieman käytännöllisemmät tuotteet (joitakin poikkeuksia tietenkin löytyy, erityisesti kynttilät päätyvät usein ostoskoriini) mutta siitä huolimatta tykkään kauniista esineistä paljon. Tykkään myös suosia suomalaisia nettikauppoja, koska niihin voi useimmiten luottaa ja jos omilla hömppä ostoksillaan voi auttaa toista ihmistä saamaan elantonsa, niin mikä voisi olla sen parempaa.




 Olen kerännyt tähän postaukseen kuvia omista suosikeista House By F. nettikaupasta. Jos siellä ruudun toisella puolella on yhtä hurahtaneita sisustusintoilijoita kuin mitä itse olen, niin minulla on nyt ilo kertoa että voin tarjota teille mahdollisuuden käydä kyseisen nettikaupan sivuilla tekemässä omaan sisustukseen täydennyksiä -20% alennuksella tämän viikon eli 12.10-18.10 välisenä aikana. Käyttämällä koodia heini20 saatte siis omista ostoksistanne tuon -20% alennuksen. Klikatkaa tästä ostoksille piristämään teidän kodin syksyistä sisustusta tai vaan ihan omaa mieltä piristämään.



Tämä postaus on tehty yhteistyössä House By F. nettikaupan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti