lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween

Meillä ei ole ollut tapana juhlia halloweenia. Eräällä ystävälläni on kyllä ollut tapana järjestää aina halloween naamiaisjuhlat, johon porukka on osallistunut aivan upeilla asuilla mutta muuten juhla on jäänyt aika vähälle juhlinnalle.

Nyt kun perheessä on lapsi ajattelin tehdä häntä varten muutaman koristeen juhlan kunniaksi. Nyt juhlinnalla ei varmasti ole hänelle suurtakaan merkitystä mutta luulen että pojan kasvaessa halloween voi olla hänestä hauska juhla juhlia. Nyt on siis hyvä harjoitella tulevien syksyjen varalle.Aika kevyesti tosin nyt mennään muutamalla askartelulla ja yhdellä kurpitsalla. Alunperin olin suunnitellut suurempaakin koristemäärää mutta meillä on takana viikko huonommin nukuttuja öitä koska viime viikonloppuna poikamme joutui onnettomuuteen, niin ei sitten kiinnostus riittänyt viikolla koristeiden tekoon. Mutta muutaman koristeen sain kuitenkin aikaiseksi.


Tänään me ollaan oltu pitkästä aikaa ihan rauhassa perheen kesken. Aamupäivällä käytiin metsäretkellä, syötiin broileririsottoa ja iltapäivästä tiedossa meille vanhemmille vähän herkuttelua. Jäi näiden herkkujenkin osalta aika paljon tekemättä siihen nähden mitä olin alunperin suunnitellut mutta ehkä ihan hyvä niin. Eiköhän näissäkin kaloreissa ole ihan riittävästi poltettavaa.
Hurjan hauskaa halloweenia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti