tiistai 2. helmikuuta 2016

Sohvan muistolle

Meillä näyttää vierashuoneessa melko tyhjältä. Sanoisin, että salaman nopeaa toimintaa tori.fi sivustolla. Sain vihdoin eilen laitettua meidän vanhasta sohvasta kuvat toriin ja alle 15 minuutissa oli se varattu. Vaikka poistin ilmoituksen alle puolessa tunnissa oli sohvalle ehtinyt tulla jo useita ottajia. Kaksi tuntia ilmoituksen laittamisen jälkeen oli sohva haettu ja nyt meillä siis näyttää tälle:



Seuraavaksi tarkoituksena oli raahata tuo puusohva pojan huoneesta vierashuoneeseen mutta pienen mittauksen jälkeen ongelmaksi osoittautuu kapea oviaukko. Eli seuraavaana tehtävänä on purkaa puusohva, kiikuttaa se vierashuoneeseen ja koota uudelleen. Luulen, että siihen menee viikonlopun verran aikaa ja koska ensi viikonloppuna mies on kavereidensa kanssa synttäreitä viettämässä voi olla, että sohvan siirto nyt venyy.



Olen tyytyväinen, koska vanha sohva oli yli kymmenen vuotta vanha ja siitä huolimatta sille löytyi uusi koti. Sohva ei kuitenkaan ollut enää priima kunnossa, vaan kangas oli jo hieman haalistunut ja reunoista kulunut. Ja nyt päästään vihdoin siirtämään puusohva omalle paikalleen, kun vanhasta sohvasta on päästy eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti