sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, erityisesti tietenkin omalle äidilleni ja molemmille isoäideilleni!


Meillä äitienpäivää vietetään tänään pääasiassa ulkona. Aivan ihana ilma, niin me otetaan ilo irti ja puuhastellaan niin paljon kuin mahdollista ulkona. Ihana kirsikkapuukin on aloittanut taloyhtiön pihalla kukinnan, niin nyt nautin kauniista vaaleanpunaisesta kukkamerestä puuhastelun ohella. Oman pihan kirsikkapuut eivät ihan vielä kuki mutta lähellä on niidenkin kukinta.

Ruoan kanssa mentiin perus risotto meinigeillä mutta lisänä oli pieni parsasalaatti, josta tosin puuttuu vielä kastike kuvan otto hetkellä (vähän liian innokas kuvaaja oli näemmä).Kakunkin tein ihan itse itselleni. Suunnittelin tekeväni minttusuklaajuustokakun mutta helpon ohjeen tullessa vastaan, vaihtui kakku lennosta. Kiitos "Leivo mun kaa" blogin ohjeen, nopea ja helppo kakku valmistui helposti. Ohjeen voitte kurkata täältä. Pienesti tosin muutin ohjetta, vaihatamalla vispikerman Floora Vanillaan ja minttusuklaakeksit Maraboun minttusuklaaseen. Vispikerman vaihto tosin teki kakusta ehkä vähän huonommin kasassa pysyvän mutta muuten vaihto meni ongelmitta. Tämä oli ehkä asteen "terveellisempi" ja kevyempi vaihtoehto kuin se juustokakku mutta tasapainoitin sitä terveellisyyttä mielettömällä kasalla ranskanpastilleja.


Elämäni ihanin ja antoisin asia on olla äiti ja on suuri etuoikeus, että olen saanut tämän mahdollisuuden. Tämä päivä on meidän äitien, ihanaa äitienpäivää siis vielä kaikille äideille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti