keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Mökkilomalla

Me jätettiin pojan kanssa arkirutiinit viikoksi ja käytiin vähän mökkeilemässä. Vietimme äitini kanssa lomaviikkoa vanhempieni mökillä, joka on vanha maalaistalo. Mökillä on remontti meneillään mutta hyvin me sinne mahduttiin remontista huolimatta. Koska olimme pohjoisemmassa, ei siellä kevät vielä ollut niin pitkällä kuin kotona ja saimmekin viikon verran seurata kuinka koivuissa lehdet kasvoivat ja pellot alkoivat hiljalleen orastaa.



Viikon kohokohtiin kuului pojan mielestä kivien heittely puroon, metsässä vanhan romahtaneen sillan tutkiskelu, ötököden metsästys, käen kukkumisen kuuntelu ja sitten ne kaikki mahtavat äidin, tädin ja enon vanhat lelut..ja niitähän riitti (kiitos äitini, joka on säilytellyt kaikenlaista). Välillä meinasi koti-ikävä yllättää mutta kun loppuviikolla vaari ja isi tulivat, unohtui pojan koti-ikävä siihen.




Todella rento viikko takana, jonka aikana sain KAKSI (!) kirjaa luettua, nukuttua useammat päikkärit pojan kanssa, rentouduttua, ulkoiltua ja lenkkeiltyä eli kunnon lomailua. Tein myös löytöjä navetasta, josta muutama aarre lähti kotiinkin asti.



Viikkon aikana nähtiin isovanhempiani ja sukulaisia. Lauantaina vielä kokoonnuttiin isommalla porukalla sukuloimaan kesän alkamisen kunniaksi. Ihana rento viikko takana ja miten mahtavaa oli palata valkoiseen kukkamereen, joka odotti täällä Etelä-Suomessa. Olen vieläkin ihan häikäistynyt, kuinka kaunista täällä onkaan ja kuinka paljon luonnossa oli ehtinyt tapahtua viikossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti