perjantai 9. syyskuuta 2016

Pyörremyrsky kävi lastenhuoneessa

Poikamme huoneeseen on ollut tulossa mökiltämme vanha päästä vedettävä puusänky jo viime talvesta asti. Sänky oli tarkoitus kunnostaa ja sitten toimittaa meille. Sängyn kunnostus on kestänyt nyt niin kauan, että vanhempani eivät enää jaksaneet odottaa sitä ja sen seurauksena pojan synttäreillä tutkimme tori.fi sänkyjen valikoimaa. Sieltä löytyikin sopiva sänky, jonka vanhempani ostivat pojallemme synttärilahjaksi. Uusi (tai siis tosi vanha) sänky haettiin meille viime viikolla.


Sänky oli suurempi, kuin mitä mökiltämme tuleva sänky olisi ollut ja senpä vuoksi se ei ihan istunutkaan paikalle, johon olin sen suunnitellut. Yksi ilta siinä meni ja pojan huoneen järjestys meni ihan uusiksi mutta voi että miten tyytyväinen olen tähän uuteen järjestykseen. Tämä on melkein toimivampi kuin alkuperäinen järjestys oli. Vielä täällä on muutamia väliaikaisratkaisuja, kuten tuo pahvi viritelmä, joka tällä hetkellä toimittaa laidan virkaa ja uusista peitosta ja tyynystä puuttuu vielä pussilakanat mutta silti huone näyttää mielestäni tosi kivalle. Sänky oli kyllä ihan nappi ostos.



Toinen juttu on sitten se, että nukkuuko poika uudessa sängyssää.. Muutamat päiväunet siinä on nukuttu ja yhtenä iltana sinne mentiin nukkumaan mutta kaksi herätystä ennen puolta yötä, niin äitin hermot eivät kestäneet vaan poika lähti pinnasänkyyn vanhempiensa viereen nukkumaan. Taitaa olla äidille ainakin yhtä vaikea paikka tämä isoon sänkyyn siirtyminen kuin pojallekin. Mutta kai se poika sinne siirtyy ennen rippileirille menoa.. ehkä..



Pojan lelukoriarsenaalikin kasvoi synttäreiden myötä, kun hän sai tädiltään uuden tähtikorin. Huoneen raitaseinälle on vielä ajatuksenani tehdä pieniä muutoksia mutta katsotaan ottaako se paljon aikaa. Seuraavana projektina olisi kuitenkin saatava nuo sängyn laidat kuntoon, jotta poika voi jatkossakin nukkua sängyssä turvallisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti