torstai 1. syyskuuta 2016

Sisustushimo

Syksyn tuulet alkoivat puhaltaa ja sisustushimo iski pahasti. Nyt jopa niin pahasti, että kielsin itseltäni tori.fi ja huuto.net sivustot. En uskalla yhtään mennä katselemaan enää mitään, kun sieltä tarttuu koko ajan jotain ihanuuksia mukaan ja olen kohta vararikossa.


Vierashuoneemme/työhuoneemme on saanut syksyn myötä uutta ilmettä, kun sisustusintoilija ei oikein ollut tyytyväinen siihen vielä. Vaikka siitä ei ole kauaa kun seinä menikin siellä uusiksi, ei se kuitenkaan tuntunut oikein olevan vielä valmis. Asiaa edisti myös se, että seinällä oleva seinätarra oli hajonnut, kun noita patjoja otettiin tuolta takaa vieraille. Kun huuto.net sivuilta löytyi vanha opetustaulu koppakuoriaisista, niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja ei kun huutamaan taulua omaksi.
Seinän ilme muuttui totaalisesti. Mrs Mighetton taulu siirtyi lastenhuoneeseen, jonne se on tarkoitettukin ja uusi (tai no aika vanha) opetustaulu tuli sen tilalle. Tykkään tästä opetustaulusta todella paljon ja olen super onnellinen, että se pääsi kotiimme. Seinältä ehkä vielä puuttuu jotain mutta vielä en ole ihan varma mitä se on. Vaikka pidän vaaleista sisustuksista, ei täysin valkonen sisustus ole oma juttuni. Nyt sain seinään vähän väriä mutta ehkä vielä lisää kuvia tai kenties seinän maalaus toisi sitä jotain, mitä tähän kaipaan. Katsotaan keksinkö tähän vielä jossain vaiheessa jotain uutta. Nyt yritän kuitenkin hetken nauttia tästä tilanteesta.


Kunhan olin opetustaulun huutanut omakseni, löysin tori.fi sivulta vanhan Alkon laatikon, joka oli ihan PAKKO saada omaksi. En edes tiennyt minne sen laittaisin, kunhan vaan saisin sen. Maksoin itseni kipeäksi, jotta sain haluamani. Laatikko oli reilun viikon kätevästi keskellä olohuonetta, kunnes kokeilin sitä tänne vierashuoneeseen. Ja sehän sopi kuin nyrkki silmään. Jotta se toimisi myös käytännössä tässä huoneessa, tarvitsee laatikko vielä renkaat alleen. Mutta voi kestää tovin, ennen kuin saan sen aikaiseksi..Mutta nyt alkaa vierashuone näyttämään jo melko hyvälle. Tästä on tulossa hyvää vauhtia lemppari huoneeni. Tässä huoneessa on juuri kaikkea mistä pidän: vanhaa ja uutta, ikeaa ja design tuotteita sekaisia sekä itse tehtyjä juttuja. Lähtökohta oli aika eri näköinen, kun missä nyt ollaan mutta ihan vielä ei olla maalissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti