maanantai 10. lokakuuta 2016

Flunssaviikon projekti

Meillä ollaan oltu jo reilu viikko flunssassa ja sen kyllä huomaa. Ensin sairastuin itse ja poika heti sen jälkeen. Kuusi levotonta ja osittain valvottua yötä on tehnyt tehtävänsä. Välissä oli jo yksi hyvä yö ja olin jo toiveikas, että saisin nukkua univelat pois mutta viime yönä vaihteeksi taas valvottiin. Voisin siis sanoa, että äiti on vähän väsynyt.. Kuvien otto ja koneelle raahautuminen on tuntunut ylivoimaiselle ja olenkin viettänyt pojan päikkärit aika tiiviisti sohvalla leväten, siksi blogipäivitykset laahaavat ja koti on kaaoksessa.

Yhden pienen projektin olen kuitenkin viime viikolla saanut aikaiseksi ja tässä siitä kuvia. Uusien kasvien kotiuduttua on sellainen uusi sisustuselementti kuin kukkaruukut kiinnittäneet huomioni. Kivan näköiset kukkaruukut tuntuvat kuitenkin olevan kiven alla. Parasta olisi, että ne saisi samasta paikasta kuin viherkasvit, mutta se oli kyllä toiveajattelua. Kasveja valitessa mukaan lähti kaikkein neutraaleimmat ruukut mitä löysin mutta jos kivoja rukkuja tulee vastaan, menee nykyiset ruukut vaihtoon. Aikaa ja rahaa ei tällä hetkellä ruukkujen etsiskelyyn kuitenkaan ole, niin tuunasin yhdestä ruukusta mieluisamman kotikonstein.



Ostin valkoisen ruukun Aloe veralle ja jo ruukkua ostaessa siinsi ajatus sen tuunaamisesta. Nyt kaivoinkin neulepuikot esiin ja testasin ruukun "lämmittimen" tekoa. Tämä oli tällainen kokeilukappale ja vähän siltä se kyllä näyttääkin. Tykkään kuitenkin siitä miten koko omenalaatikon ilme muuttui pehmeämmäksi neuleen myötä. Palmikkoneule tuo kivaa vastapainoa terävälehtiselle Aloe veralle ja jotain naisellista tähän omenlaatikkoon. Harmillisesti neule vain kutistui oletettua enemmän huovuttaessa, joten koko ei sen puolesta mennyt ihan nappiin.



Lankaa jäi sen verran, että taidan tehdä vielä toisenkin version neuleesta jossain vaiheessa ja yritän siinä onnistua koon puolestakin paremmin. Sen neuleen vuoro on ehkä sitten seuraavan flunssan yllättäessä, kun aivokapasiteetti ei riitä mihinkään tämän suurempaan projektiin. Nyt kuitenkin toivon niitä kunnon yöunia. Suurempiakin projekteja olisi tiedossa mutta sitä ennen tarvitsen kyllä lepoa ja olisi ihan kiva saada myös kämppäkin siivottua jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti