torstai 20. lokakuuta 2016

Talvi saapui terassille

Viikonloppuna me pakattiin kesä lopullisesti pakettiin, kun terassin sohva ja katos laitettiin talviteloille. Samalla vähän järjestelin terassia ja harmittelin, että se on niin kovin ankea ilman kalusteita ja kauden kukkia. Tekisi kovasti mieli ostella sinne vielä muutama kanerva, vaikka niin olin jo päättänyt etten tänä vuonna tuhlaa kukkiin enää yhtään enempää rahaa.


Ankeutta karkoittamaan ja terassin kodikkuutta (voiko ulkotilasta puhua kodikkaana??) lisäämään keräsin pihaltamme vaahteralehtikimpun koristamaan takapihan pöytää. Myös metsäretkeltä mukaan tarttui pari kuusen taimea tuomaan vihreyttä terassille. Muutama lehtikuusen käpyinen oksa löytyi leikkipuiston vierestä maasta ja myös ne pääsivät takapihan pöydälle koristeeksi. Luovalla ajattelulla myös luonnon antimista saa aluksi ainakin vähän helpotusta kukkatuskaan ja tunnelmaa takapihalle. 




Eilen kiersimme pojan kanssa metsän kautta leikkipuistoon ja keräilimme matkalta vähän käpyjä ja muita luonnon antimia. Josko niistä vielä keksisi vähän jotain kivaa vielä tunnelmaa luomaan. Vielä on vähän hukassa kyllä ajatus mitä niistä voisi tehdä mutta jahka päästään taas normaaliin unirytmiin (toivottavasti pian) ja saan riittävästi unta, niin josko sen jälkeen saisin jotain ideoita.



Parhaiten tunnelmaa terassille saa kuitenkin sytyttämällä kynttilät. Lyhtyjä meidän terassilla on vielä ihan liian vähän mutta kyllä näilläkin jo saa vähän lämmintä tunnelmaa takapihalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti