perjantai 14. lokakuuta 2016

Lastenhuoneen viimeistelyä

Jo tovi siten meni lastenhuoneessa järjestys uusiksi mutta vasta nyt sain aikaiseksi hoitaa huoneessa viimeistelyjä. Ihan kaikki ei vieläkään tullut valmiiksi mutta vähän päästiin eteenpäin. Sain vähän energiaa yhdestä lupaavasta uutisesta, vaikka meillä sairastelu ja valvominen yhä edelleen jatkuu.

Mrs Mighetton taulu pääsi lastenhuoneen raitaseinälle ja sai kaverikseen mieheni isän tekemän talohyllyn. Veikeät kaktukset pääsivät siis lastenhuoneen seinää koristamaan. Talohyllyn ja taulun alle olen vielä suunnitellut hyllyä kokkaustarvikkeille mutta se suunnittelu on vielä kesken, niin toistaiseksi elellään ilman hyllyä. Kivasti valkoiset kehykset ja hylly tuovat raitaseinälle vähän raikkautta. Mr Valter taulukin löysi vihdoin sopivan paikan meidän kodista.



Myös viime keväänä askartelemani kuumailmapallo sai uuden paikan, kun vanhalle paikalle on muita suunnitelmia. Uusi paikka löytyi hyllyseinän reunasta, jossa oli juuri sopiva kolonen sille. Kuumailmapallolle löytyisi töpselikin seinän vierestä, jos sitä halauaisi käyttää valaisimena, joka se alunperin on. Toistaiseksi valaisimelle ei kuitenkaan ole tarvetta, kun hyllykön päällä oleva vanha maapallo hoitaa valaisimen virkaa.



Pieniä juttuja, joiden tekemiseen kului yllättävän kauan aikaa. Vielä kun löytyisi hylly seinälle ja saisin yhden ompeluprojektin toteutettua, olisi huone ainakin hetken "valmis", kunnes keksin taas uusia projekteja toteutettavaksi. Suurin "sisustusprojekti" tässä huoneessa on kuitenkin yrittää pitää se kuosissa, kun lattia täyttyy leluista harva se päivä.



Syksyistä viikonloppua kaikille! Täällä on suunnitteilla viikonlopulle univelkojen pois nukkumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti