sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Hyllyn stailaus

Ostettuani uusia kasveja olohuoneeseen ei omenalaatikossa ollut enää tilaa vanhoille kirjoille, jossa olen niitä pitänyt koristeina. Kirjathan olen saanut taloyhtiömme yhteiseltä kirjapisteeltä, jonne saa viedä itselle tarpeettomat kirjat ja ottaa tilalle naapureiden tuomia kirjoja. Nämä vanhat kirjat olivat niin kauniita, etten voinut jättää niitä aikanaan ottamatta. Sen jälkeen ne ovat ihastuttaneet olkkarissamme mutta nyt niille piti kuitenkin keksiä uusi paikka.



Kerran jo aiemmin kokeilin kirjoja vierashuoneen String Pocket hyllylle ja nyt pienen stailauksen jälkeen ne siirtyivätkin sinne kokonaan. Tykkään tosi paljon vanhojen kirjojen kauniista ulkonäöstä ja ne tuovat mielestäni hyllyyn kivasti väriä ja tunnelmaa. Huoneen seinä onkin mielestäni kaivannut lisää jotain ja nyt siihen tuli vähän eloa. Seinän maalaus houkuttaisi edelleen kovasti mutta näin alkuun pienellä stailauksella jo saatiin sinne vähän eloa.




Tällainen pieni juttu mutta ulkonäöllisesti mielestäni kuitenkin merkittävä asia. Noissa vanhoissa kirjoissa on vain sitä jotain mistä olen aina tykännyt ja rakkaus vanhoihin kirjoihin ei kyllä ole tämänkään myötä laantumassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti