perjantai 6. tammikuuta 2017

Keittiön fiksausta

Purkkeja ja purnukoita täynnä oleva keittiön taso ei ole osoittatunut kovin käytännölliseksi ja olen siihen jo hetken miettinyt jotain ratkaisua. Joululahjaostoksilla käydessäni näin Granitissa siihen oivan ratkaisun. Ajatus muhi mielessä tovin ja joululahjarahoja saatuani suuntasinkin alennusmyynteihin. Alennusmyynneistä mukaan tarttui jotain pientä mutta suurin ostokseni oli Granitista ostetut korit, joilla keittiö olisi tarkoitus saada toimivaksi ja helposti pyyhittäväksi.



Vielä en ole ihan varma olenko keittiöön tällä hetkellä visuaalisesti ihan tyytyväinen mutta käytännössä korit ovat osoittautuneet toimiviksi. Onhan paljon helpompi pyyhkiä muruset, kun yhdellä korin nostolla nousee monta purkkiä kerralla, eikä kaikkia tarvitse nostaa erikseen. Visuaaliseen ilmeen muuttamiseenkaan ei tällä hetkellä oikein ole uusia ideoita, joten toistaiseksi mennään siis tällaisella kokonaisuudella.




Tämän vuoden teemana sisustuksessa on varmaan järjestys. Olen saanut päähäni, että kaikki tavarat pitäisi saada kauniisti järjestykseen ansaitsemallaan tavalla. Ideoita toteutukseen on runsaasti mutta katsotaan kuinka käytännössä asiat etenevät. Viime vuoden olen tyhjännyt kaapeista ja laatikoista kaikkea turhaa kirppiksille, luulen että sekin vielä osittain jatkuu, mutta samalla yritän saada jäljelle jäävät tavarat kauniisti ja selkeästi kaappeihin. Katsotaan mitä tässä vuoden aikana keksitään ja ennen kaikkea mitkä ideat saadaan toteutukseen asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti