tiistai 10. tammikuuta 2017

Puusängyn laidat

Marraskuussa saimme pojan huoneen sänkyyn vihdoin laidat. Vanerista ja parista kulmaraudasta tehty kokonaisuus on huomattavasti siistimpi ja turvallisempi reuna sänkyyn, kuin virittelemäni pahvilaatikon pala. Mies maalasi laidat samalla käsittelyaineella kuin millä sänky on käsitelty. Saimme sängyn oston yhteydestä entiseltä omistajalta käsittelyainetta purkin mukaan. Laitojen eri materiaali ja pari käsittelyä sai laidat näyttämään paljon tummemalta kuin sänky mutta koska värisävy on sama kuin sängyssä, sopii laidat kokonaisuuteen ihan hyvin.



Totuus on, ettei sänkyä ole kovin usein vielä käytetty. Ajoittain siinä nukutaan päiväunet mutta yöt poika viihtyy vielä meidän huoneessa. Mutta nyt kun sängyssä on laidat, nukkuminen omassa huoneessa on kuitenkin vähän lähempänä. Aiemmin jännitin hänen uniaan omassa huoneessa mutta nyt laidat takaavat turvallisuuden, joten sen puolesta siirtyminen omaan huoneeseen on ainakin mahdollista.




Kaipaan sänkyyn vielä laidoille tyynyjä, jotka tekisivät sängyssä nukkumisesta pojalle vielä mukavamman, sillä hän on aika liikkuvaa sorttia nukkuessaan. Olen tähän jo jotain tyynyviritelmiä päässä kehitellyt mutta vielä ne ovat kuitenkin vasta ajatuksen tasolla. Jos sopivia tulee vastaan, olen kyllä ihan valmis ne valmiinakin ostamaan. Koska asian kanssa ei ole kiire, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti