perjantai 13. tammikuuta 2017

Vierashuoneen seinä

Vierashuoneen kirjahyllyseinä on kaivannut jotain jatkoa kirjahyllyn seuraksi. Ensimmäisenä laitoin seinälle vanhan peilini. Itse ainakin kaipaan toisten luona yöpyessäni peiliä mihin aamulla voisi katsoa. Tämä peili on ostettu vuosia sitten vanhojen tavaroiden liikkeestä. Siinä oli alkuperäinen peili vielä silloin mutta onnistuin sen rikkomaan ja nyt kehyksiin on vaihdettu uusi peili. Tänne muuttaessa peilille ei löytynyt paikkaa mutta en halunnut siitä vielä luopua ja ajan kanssahan se paikka tällekin esineelle löytyi.


Peilin kiinnitin jo muistaakseni lokakuussa mutta muuten loppuseinän työstäminen ottikin vähän enemmän aikaa. Olin päättänyt, että muutamia vuosia sitten markkinoilta ostamani rautalankasydän pääsisi seinälle. Äitini toi mökiltä vanhoja avaimia ja myös ne halusin seinälle mutta odotin että keksisin tai vastaani tulisi jotain, jolla saisin seinän koottua. Ja niinhän siinä kävikin.

Instagramissa seuraan Valkoisen Lautturin tiliä ja siellä se etsimäni tuli vastaan. Henna Adelin kauris juliste oli niin kaunis etten voinut vastustaa sitä. Koko ja hinta olivat julisteessa vielä sopivat, joten laitoin sen heti tilaukseen. Sain julisteen nopeasti ja saatteena oli kaunis kirje.




Sopivien kehysten metsästys oli asteen hankalampaa. Lopulta ostin Prismasta puun väriset kehykset ja maalasin ne sopivan värisiksi. Kätköistä löytyi purkki akryylimaalia, jonka olen tainnut jotain hääjuttuja varten ostaa. Vielä ihan käyttökelpoista ja sellaisenaan seinälle juuri oikean väristä.



Kokonaisuuden laitoin seinälle ennen joulua. Tähän seinälle kerättyyn kokoelmaan saattaa tulla lisää osia vielä tulevaisuudessa mutta olen siihen ihan tyytyväinen näinkin. Seinä sai kivasti eloa, eikä siinä kuitenkaan ole mitään kovin henkilökohtaista, mikä mielestäni sopii hyvin vierashuoneeseen. Kiva kokoelma, joka on rennolla otteella laitteu esille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti