tiistai 7. helmikuuta 2017

Ihana yllätys

Maanantaina postilaatikko toi Ihanan yllätyksen. Tosin osasin tätä yllätystä vähän odottaa mutta siitä huolimatta se ilahdutti kovasti. Eilen en ehtinyt yllätykseen kovinkaan tarkasti tutustua mutta tänään siihen on ollut kyllä aikaa. Ulkona oli ihana aurinkoinen talvipäivä mutta me ollaan oltu neljän seinän sisällä. Pojalla alkoi kauhea flunssa eilen ja yö meni kuumepotilaan kanssa valvoessa. Tänään oma kurkku antaa merkkejä tulevasta flunssasta, joten täällä ollaan kotona ja yritetään kovasti keksiä ohjelmaa.



Luulisi, että kun valvoo yöllä kahdesta kolmeen tuntiin, niin päikkäreillä riittäisi unta (pojalla siis, itsellähän unta riittää aina kun malttaa nukkumaan mennä) mutta toisin kävi. Mutta aikaa jäi onneksi sopivasti teelle ja lukuhetkelle. Ihana askartelu ja käsityölehti antoi inspiraatioita tähän tiistaisihin ja ilahdutti erityisen paljon siksi, että sieltä löytyi myös oma virkkausprojekti, joka pääsi lehteen. Pojan huoneen kaktukset siellä kurkistelevat "Käsillä tekijän" jutun yhtenä kuvana. Olen todella otettu, että kaktukset pääsivät lehteen asti ja tuovat iloa ja inspiraatiota toivottavasti myös jollekin toiselle.



Tällaiset tiistain tunnelmat. Loppuviikko parannellaan flunssaa ja toivotaan, että katkonaisia unia ei tarvitsisi kovin kauaa kestää. Teen juonti jatkuu ja rauhallisesti mennään ainakin tämä ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti