keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän tunnelmia

Ystävänpäivän tunnelmia päivän myöhässä blogiin, kun eilen illalla en enää jaksanut raahautua pitkän päivän päätteeksi koneelle.

Oltiin pojan kanssa eilen aamulla leikkipuistossa ystävänpäivän tunnelmissa, johon kuului tietenkin pojan paras ystävä, musiikkia ja paljon tanssia, (jolta ei voi välttyä ku musiikki valtaa pojan sydämen), jäämäessä liukumista ja leikkiä sekä kaiken huippuna hevoskärryillä ajelu.



Illalla vielä vieraita ja juustokakkua. Juhlitiin tuplasti synttäreitä ja vietettiin kiva ilta ystävänpäivän hengessä. Luulen, että kaikkein eniten innoissaan koko päivänä oli poikani, joka ei meinannut millään malttaa nukkua päikkäreitäkään, kun aamusta iltaan oli kivaa ohjelmaa tiedossa.



Kakku oli perineteinen valkosuklaajuustokakku mutta koristelut vedin vähän överiksi. Suklaisten koristusten mukana oli lisäksi vaaleanpunaista vaahtokarkkia ystävänpäivän kunniaksi. Hyvää oli ja kiva päivä oli, vaikkakin meillä juhlittiin enemmän kuitenkin synttäreitä kuin ystävänpäivää. Ystävät ovat meille juhlan arvoisia toki ihan jokainen päivä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti