sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Myrskylyhtyjä

Kirppiskierroksella vastaani tuli eräällä kirppiksellä myrskylyhty. Hintaa oli 10 euroa ja kunto kehno. Toki saattoi olla kyseessä aika vanhakin lyhty mutta mielestäni hinta tuntui melko korkealta. Seuraavan kerran Prismassa käydessäni vastaan tuli myrskylyhty, joka oli puoleen hintaan ja lopullinen hinta alennusten jälkeen oli ehkä neljän euron tietämillä. En voinut vastustaa lyhtyä, vaan se lähti mukaani. Seuraavalla käynnillä kävin vielä hakemassa toisenkin myrskylyhdyn mukaani.



Molemmat lyhdyt päätyivät ainakin toistaiseksi takapihamme terassille. Mitään järki perustetta en kyllä näiden lyhtyjen hankinnalle voi antaa. Tällä kertaa oli kyseessä täysin heräteostokset ja vieläpä molemmissa tapauksissa. Halpa hinta houkutteli. Toki olin myrskylyhtyjä ihallut monissa blogeissa mutta omalle pihalle vastaavien ostoa en ollut harkinnut. Kirpparikierroksen jälkeen jäi lyhty takaraivoon kummttelemaan ja kun vastaan tuli edullinen en voinut sitä/niitä vastustaa. Kevät ja terassin "sisustaminen" tässä pyörivät koko ajan enemmän ja enemmän mielessä ja ehkä siksi sorruin näihin.





Mutta eipä ole tämä heräteostos vielä kaduttanut, sen verran kivalta näyttävät. Katsotaan miten on tuon käytön kanssa. Onneksi on mies, joka on ollut partiossa. Ehkä hänen kanssaan saamme lyhdyt joskus vielä toimintakuntoon tai sitten jäävät vain koristukseksi. Nyt lyhdyt ovat toki aika ankealla terassilla mutta silmissä siintää jo kesä ja vihreän keitaan tunnelma (jonka saavuttamiseen taitaa kyllä tovi jos toinenkin vielä mennä) mutta siellä nuo lyhdyt näyttävät taatusi upeilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti