perjantai 10. helmikuuta 2017

Viirejä viirejä

Tehtyäni pojan huoneeseen vanhosta lakanoista hänelle lukuteltan, suunnittelin heti, että lisäisin siihen vähän väriä viireillä. Ennen pojan syntymää tilasimme serkkuni kanssa yhdessä Tilda kankaita omiin projekteihimme. Silloin ompelin pojan huoneen senälle pitkän viirinauhan, joka on siinä sen jälkeen saanut somistaa huonetta. Kankaita jäi silloin paljon yli ja nyt ajattelin hyödyntää niitä.



Ihan kaikkia kankaita ei enää ollut ja toisia värejä oli enemmän jäljellä kuin toisia värejä mutta kaksi pienempää viirinauhaa sain vihdoin joulun jälkeen aikaiseksi. Viirin osat tein jo ennen joulua mutta vinohauhan ostamisessa kesti tovi ja toimeen ryhtymisessä sitten toinen tovi. Koko projektin tekoon kului vain muutama tunti mutta kaikkeen muuhu onnistuin tuhlaamaan pitkän ajan.



Kun nauhat olivat valmiita, kuvittelin asettelevani viirinauhat teltan ympärille yhdessä hujauksessa. Mutta aika monta kertaa sain niitä mallata ennen kuin olin niihin edes vähän tyytyväinen. En ole ihan varma vieläkään jäävätkö nauhat näin mutta toistaiseksi siis tällä asettelulla mennään. Parempaan ei mielikuvitus tänään pystynyt. Ihan kivasti tuovat viirit eloa ja väriä lukutelttaan. Viirinauhat yhdistävät myös kivasti huonetta yhdeksi kokonaisuudeksi, kun samankaltainen nauha löytyy myös huoneen toisesta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti