lauantai 8. huhtikuuta 2017

Nimpparijuhlat

Meillä oli tällä viikolla pojan nimpparit ja niitä vietettiin muutamien sukulaisten kanssa kakun merkeissä. Tarjolla oli lähinnä juustokakkua ja lisänä vähän porkkanakuppikakkuja ja kaurakeksejä. Pääsiäisen lähestyessä koristelin kakun pääsiäishenkeen.


Olin päättänyt kokeilla tällä kertaa jotain uutta ja erilaista juustokakkua. Meillä oli kuitenkin kiireinen viikko täynnä ohjelmaa, joten kakun teko ja kämpän siivous piti hoitaa yhdessä illassa. Kakun piti siis olla suhteellisen simppeli, eikä siinä voinut olla kovin monia vaiheita. Niinpä tälläkin kertaa pöytään tuli lopulta harkinnan jälkeen valkosuklaajuustokakku. Mutta tein kakun eri reseptillä kuin aiemmin ja tykästyin tähän versioon kovasti.


Pääsiäiskoristeiden lisäksi en tällä kertaa laittanut sen suuremmin koristeita. Nimppareita me ei olla normaalisti juurikaan juhlittu. Pojan nimppareiden kunniaksi tehtiin viime vuonna kakku ja lähellä olevat sukulaiset olivat tervetulleita kakulle. Vaikka osa suvusta asuu lähellä, tulee heitä kutsuttua kylään ihan liian harvoin ja nimpparit on hyvä syy saada porukkaa kokoon, joten päätettiin toteuttaa sama tänä vuonna. Mutta nimppareiden takia en jaksanut tehdä mitään kovin suuria tarjoiluja, joten tällaisissa merkeissä mentiin tänä vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti