sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Uusi arkku puolivalmiina

Vielä on vaiheessa meidän uusi sohvapöytä mutta tässä kuvia mitä tuli ostettua tori.fi sivuilta. Kyseessä on vanha metallinen amerikan matka-arkku, joka on kieltämättä aika huonossa hapessa. Mutta vaikka mies oli aluksi vakuttunut, että olen tullut hulluksi kun tämän ostin, niin olen varma että hyvä tästä lopulta tulee.


Arkku oli aika huonossa kunnossa sen saatuani ja ensimmäisen illan poistinkin siitä teipeistä jääneitä tarrajälkiä ja niitähän riitti. Seuraavaksi oli luvassa lukon avaaminen, jota odottelin tovin. Arkku oli nimittäin lukossa ja avain uupui. Onneksi miehen isä osaa kaikenlaista ja poran avulla lukko saatiin murrettua nopeasti. Arkun sisältä löytyi vanhoja sanomalehtiä 60-luvun alusta mutta muita aarteita se ei kätkenyt sisäänsä.

 
Seuraavana oli vuorossa arkun alle renkaiden lisääminen. Renkaat nostavat arkun sopivan korkuiseksi ja mitä luksusta kun siivotessa arkun saa kevyesti rullattua pois paikaltaan. Renkaat lisäävät käytännöllisyyttä huomattavasti ja ennen kaikkea siivous helpottuu todella paljon. Sohvan altakin saa nyt niin kätevästi imuroitua ilman kikkailuja. Suuret plussat siitä tälle arkulle!

 
 


     
Jäljellä olisi enää arkun maalaus. Maali on hankittu ja nyt odottelen sellaisia säitä, että pääsen arkkua ulos maalaamaan. Vakaasti uskon, että hyvä tästä tulee mutta vielä täytyy vakuutta tuo mies tästä. Mutta kunhan saan projektin saatettua loppuun uskon, että arkun vaihtaminen pienempään oli kannatava päätös. Kolhuja tästä arkusta löytyy ja ihan priimaa en siitä saa mutta se ei kyllä ole tarkoituskaan, vaan juuri sellainen elämää sopivasti nähnyt versio oli tähän muutenkin hakusessa. Nyt vaan lämpimiä säitä odottelemaan, jotta saan projektin saatettua loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti