perjantai 16. lokakuuta 2015

Lastenhuoneeseen askartelua

Appivanhemmat ovat kylässä, joten muutaman päivän meillä on tiedossa ilmainen lapsen hoito ja remonttimies. Lapsi nauttii isovanhempien seurasta ja vanhemmat nauttivat, kun saavat vähän omaakin aikaa. Tiedossa onkin muutaman päivän sisällä jos jonkinmoista pikku puuhastelua. Projekteja on sisällä useammassakin huoneessa ja sen lisäksi pitäisi laittaa ulkona katos talviteloille. Mutta ensimmäisenä esittelyssä pieni projekti, joka sai alkunsa jo monta viikkoa sitten mutta nyt sai vihdoin päätöksensä.


Jo jonkin aikaa sitten väkersin pojan huoneeseen kuumailmapallon mutta sen ripustamiseen menikin tosiaan sitten useampi viikko aikaa. Ongelmana oli ettei meillä ollut ripustuskoukkua, jolla kuumailmapallon saisi kattoon. Haettiin eilen Bauhasista muihinkin projekteihin vähän materiaalia ja samalla saatiin vihdoin ostettua koukku kattoon.



Idean kuumailmapalloon olen saanut Pinterest sivuilta ja tein siitä pojan huoneeseen sopivan version. Todella nopea ja helppo askarteluprojekti, johon tarvitsee vain 9,90€ maksava Ikean lamppu, tyhjä käytetty tölkki, maalia, narua ja kuvioteippiä. Pienellä vaivalla toivottavasti suuri ilo.



Poika näki kolmisen viikkoa sitten ensimmäisen kuumaimapallon ja oli siitä todella innoissaan. Yhdessä hänen kirjassaan on kuumailmapallon kuva ja sitä on katseltu ensikohtaamisen jälkeen useasti. Nyt hänellä on omassa huoneessaan oma kuumailmapallo, mitä voi ihailla ainakin niin kauan kuin tällaiset äidin väkerrykset vielä kelpaavat.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuumailmapallo pikku miehellä! Nämä on just parhaita ideoita, ei vaadi ihmeitä, jotta voi toteuttaa. Voi olla, että joku päivä meilläkin on tuommoinen kuumailmapallo... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oli kyllä tosi helppo ja halpa tehdä ja pienillä jutuilla saa oman näköisen :)

    VastaaPoista
  3. Ihana lamppu! Ajattelin itsekin tehdä tytön huoneeseen tällaisen,vieläköhän näitä lamppuja löytyy ikeasta? Nopealla vilkaisulla löysin vain sen pyöreän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ostin lampun syksyllä mutta enpä minäkään löytänyt enää kyseistä valaisinta ainakaan heidän nettisivuiltaan. Hetkeen en ole Ikeassa käynyt, joten saattaahan niitä vielä myymälästä löytää. Mutta uskoisin, että myös pyöreä valaisin voisi toimia ihan yhtä hyvin kuin tuo meidän soikeampi versio. Siitä vain kokeilemaan :)

      Poista