sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä

Perheessämme vietetään tänään toista isänpäivää. Alunperin oli tarkoitus järjestää isänpäivän kunniaksi brunssi mutta koska vanhempani lähtivätkin maalle viikonlopuksi niin brunssista tulikin hieman miniversio. Tein aamuksi pannukakkua kera mansikkahillon ja vaniljavaahdon. Melkoisen makea aamun aloitus siis.



Meidän poika pääsi tällä viikolla ensimmäistä kertaa elämässään piirtämään ja niistä tuotoksista tehtiin isille, molemmille isoisille ja isoisoisälle kortit. Poika tajusi piirtämisen ilon hyvin nopeasti ja korteista tulikin ikimuistoiset.


Vielä viikko sitten minulle vakuutettiin, että isänpäivä on vasta kahden viikon kuluttua (ihan oma aviomies näin kertoi), niin lahjan kanssa meillä tulikin melkoinen hoppu. Mitään kovin suurta ei ollut tarkoitus muutenkaan järjestää mutta jotain kuitenkin koska mieheni ansaitsee kyllä lahjansa. Nopealla aikataululla ideointia ja pojan päikkärit hyödyntäen lahjan tekoon. Lahjaksi väsäilinkin suklaata rakastavalle aviomiehelleni makean lahjan. Suklaan ja pojan kortin lisäksi mieheni sai lisäksi lahjaksi veikkauksen joulukalenteriarvan. Ainahan sitä voi toivoa, että jättipotti osuisi omalle kohdalle ja toisi helpotusta arjen pyörittämiseen.


Meillä sunnuntaihin kuuluu joka viikko vauvauinti ja nälkä kurniikin mahassa, kun tullaan uinneista takaisin. Perinteeksi on tullutkin, että joka sunnuntai syödään nopeasti valmistuva jauhelihakastike ja spagetti. Niin myös näin isänpäivänä. Ei siis mitään kovin hienoa ruokaa mutta pöydän koristelin kuitenkin ja syötiin ruoat kynttilän valossa. Eikös sekin ole jo jotain.



Ilta oli tarkoitus ulkoilla perheen kanssa mutta näyttää siltä ettei me päästä pihalle, kun koko päivän on satanut vettä. Onneksi sisälläkin voi leikkiä. Mukavaa isänpäivän iltaa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti