maanantai 23. marraskuuta 2015

Toinen hääpäivämme

Me vietämme tänään toista hääpäiväämme. Otimme eilen varaslähdön juhlintaan ja teimme kunnon pihvit päivälliseksi. Alunperin oli tarkoitus lähteä miehen kanssa kahdestaan ravintolaan syömään mutta hänelle sattuikin työviikonloppu, niin eilinen ja tämä päivä mennäänkin ihan omatekoisilla herkuilla.Tänään taidetaan syödä ihan perus arkiruokaa mutta suunnittelin illaksi meille herkullisia jälkkäreitä. Ravintolaankin me vielä mennään mutta hieman myöhempänä ajankohtana.



Kaksi vuotta sitten marraskuussa viikon sateiden jälkeen saimme mennä naimisiin aurinkoisena päivänä ihanassa säässä. Päivä oli ikimuistoinen. Perhe, sukulaiset ja ystävät paikalla, pitkään valmisteltu juhla, jossa vihdoin pääsi rentoutumaan ja nauttimaan ihanasta tunnelmasta.




Häiden ruokafilosofiana oli Italia ja ihanat herkut ja kaikki ruoat olivatkin aivan taivaallisen hyviä. Halusimme ruoaksi jotain muuta kuin ihan perinteistä suomalaista hääruokaa ja etsimme hyvää pitopalvelua jonkin aikaa. Valintamme osuikin ihan nappiin ja ruoka sekä hääkakku olivat juuri sellaisia kuin etukäteen toivoimme.



Emme halunneet häihin mitään perinteistä ohjelmaa ja isäni puheen, kakun leikkauksen (ilman polkemisia) ja häätanssin lisäksi suunniteltua ohjelmaa ei juurikaan ollut. Tosin kaikille yllätyksenä olin järjestänyt paikalle stand up esityksen, mikä oli huomenlahja miehelleni, josta myös häävieraat pääsivät nauttimaan. Etukäteen ohjelmasta tiesivät vain kaasot. Olemme mieheni kanssa käyneet katsomassa useamman kerran stand up esityksiä ja olemme tykänneet paljon. Halusin antaa hänelle lahjaksi elämyksen, joka jäisi mieleen ja muutenkin halusin yllättää hänet hääpäivänä. Esitys oli todella hauska ja upposi myös meidän vieraisiin.




Vieraissamme ei ollut juurikaan lapsia sillä ystävämme olivat halunneet lähteä juhlimaan ilman heitä. Lapsille ei siis tarvinut järjestää sen enempää ohjelmaa mutta aikuisille löytyi tarvittaessa viihdykkeeksi photo booth seinää, hääparista kuvia lapsuudesta sekä yhteisestä taipaleesta, toivepuu ja vieraskirja sekä runsaasti ihania sukulaisia ja ystäviä, joiden kanssa tutustua ja vaihtaa kuulumisia.



Loppuillasta avautui kaikille lapsenmielisille karkkipuffet, jonka halusin ehdottomasti häihini. Vähän enemmän aikuisille oli tarjolla asteen väkevämpää juomaa. Ilta jatkui pitkään ja juhlat olivat todella onnistuneet. Tässä muutama kuva parin vuoden takaa.





Valokuvat häistämme on ottanut Antti Ekola. 

1 kommentti:

  1. Ihan superkivat häät olikin ja heti tuli hyvä fiilis, kun kattelin noita kuvia <3

    VastaaPoista