torstai 26. marraskuuta 2015

Jouluista tunnelmaa kynttilöin

Ensimmäinen adventti lähestyy ja tällä viikolla lupasin itselleni, että joulu saa alkaa näkymään jo enemmänkin täällä meillä kotona. Ulkona yksi tuija sai valot ympärilleen jo viikko sitten ja ulkolyhtyjen led kynttilät saavat palaa huoletta. Pojan huoneen ikkunaan ripustin alkuviikosta tähden tuikkimaan pimeisiin iltoihin. Vielä pitäisi ostaa tai tehdä jouluinen kranssi oveen ja lumikin saisi tulla (muutakin kuin yhdeksi aamupäiväksi), niin päästäisiin kunnon joulutunnelmaan.



Meillä on kotona paljon häistä jääneitä pitsilyhtyjä ripoteltuna ympäriinsä mutta kaksi niistä sai nyt luopua pitsipannoistaan ja koristelin niistä jouluisemmat kävyillä, joihin töpötin pikkuisen valkoista maalia ja kimalletta sekä mustikan varvuilla ja pitsinauhoilla. Pieniä juttuja mutta mielestäni tuovat kivasti joulun tunnelmaa kotiin.




Taitaa loppuviikkoa kohden koristeet lisääntyä ja katsotaan millaisen joulumaan saan täällä aikaiseksi. Syksyisin tuntuu aina siltä, että joutuu vähän hillitsemään jouluintoilua. Nyt on joulu yht'äkkiä jo niin lähellä, että johan tässä ehtii panikoida saanko kaikki projektit valmiiksi ja onko tarpeeksi aikaa nauttia tästä ajasta. Nyt meillä saa siis joululaulut raikaa, glögiä nautitaan runsaasti ja kohta voisi paistaa ne ekat joulutortutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti