torstai 25. helmikuuta 2016

Puusohva

Puusohva siirtyi pari viikkoa sitten vierashuoneeseen, kun mies isänsä kanssa purki sohvan osiin ja siirsi sen uudelleen koottavaksi vierashuoneeseen. Onneksi sohvaa ei tarvinut laittaa ihan pieniksi paloiksi, vaan osa saatiin kannettua suurempina osina huoneeseen mutta oli siinä yhdelle illalle kuitenkin riittävästi työtä.



Nyt on tovi saatu nauttia puusohvasta uudessa paikassa. Tosin täytyy sanoa, että tulevaisuudessa sohvalla saisi olla kyllä rutkasti enemmän tyynyjä, jotta istuminen oikeasti olisi nautinto. Keväälle on siis tiedossa lisää projekteja, kun tyynyjen suunnittelua ja osan toteutusta on luvassa.


Puusohva on mielestäni huomattavasti raikkaamman oloinen huoneessa kuin vanha kulmasohva. Huoneen testaaminen vierashuoneenakin tuli vihdoin tehtyä ja näytti toimivan aika kivasti. Tokihan vierashuoneemme on yhä edelleen vaiheessa mutta mielestäni on kivempi, että vieraat saavat koko huoneen itselleen eikä tarvitse aina olla pojan leikkejä ja leluja siivoamassa päästäkseen omien tavaroidensa luo. Toistaiseksi huoneen ratkaisut näyttävät siis toimivalle.



Laitoin ystävältä saadun pitsipeiton sohvan patjan suojukseksi mutta se ei ole osoittautunut kauhean käytännölliseksi. Peitto ei tunnu pysyvän paikallaan kovin kauaa ja näyttää pian epäsiistiltä. Tähänkin ongelmaan täytynee keksiä vielä jokin ratkaisu, joten projektit eivät tässä huoneessa ainakaan kovin helposti näytä loppuvan. Mutta ainakin nyt huone näyttää jo huomattavasti paremmalta kuin viime syksynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti