torstai 11. helmikuuta 2016

Vahinko kiertämässä

Me pistettiin vahinko kiertämään ja nyt on Ikean puusänky lastenhuoneesta siirretty vierashuoneeseen. Sen seurauksena lastenhuone sai nyt toistaiseksi vain patjan lattialleen. Pojalle on uusi sänky tulossa mutta se vaatii vielä kunnostuksen ja sitä odotellessa lastenhuone saa nyt väliaikais sängyksi pelkän patjan. Vierashuone on nyt vieraiden käytössä, niin laitan siitä kuvia myöhemmin mutta tässä nyt seuraavaksi kuvia lastenhuoneen tilanteesta.



Lastenhuone on saanut myös uuden korin pehmoleluille. Olen etsinyt jo tovin koria leluille ja sellainen tuli viime viikonloppuna vastaan Tuomarinkylän Country Housessa. Vietimme pojan kanssa viikonloppua vanhempieni luona ja teimme retken Tuomarinkylään, jossa poika pääsi vaarinsa kanssa katsomaan hevosia ja me mummin kanssa käytiin sisustusostoksilla sillä aikaa. Olin otanut kameran mukaan mutta olin niin kertakaikkisen innoissani aivan ihastuttavasta liikkeestä, että totaalisesti unohdin ottaa sieltä kuvia. Country Housessa oli lukuisia ihastuttavia tuotteita ja sieltä löytyi siis etsimäni lelukorikin. Koska kuvat jäivät ottamatta, joudutte tyytymään lelukorin kuviin vain täällä meillä kotona.




Tein toisenkin hankinnan samaisesta liikkeestä mutta siitä kuvia sitten myöhemmin. Lukuisia muitakin tuotteita olisin voinut mukaani ottaa mutta sen jälkeen olisi saattanut matti huudella kukkarosta. Todella ihana sisustusliike kauniissa ympäristössä ja tulen taatusti jatkossakin käymään kyseisessä liikkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti