maanantai 15. helmikuuta 2016

Syntymäpäiväkekkerit

Meille ystävät ovat tärkeitä mutta ystävänpäivää emme kuitenkaan juuri vietä. Syynä on se, että ystävänpäivänä sekä mieheni että äitini täyttävät vuosia. Tänä vuonna miehelleni tulee seuraava kymmenluku täyteen ja halusin järjestää hänelle edes pienet juhlat, vaikka sankari itse ei juhlia suuremmin toivonutkaan. Juhlat vietimme lauantaina ja seuraavaksi vähän kuvia tunnelmasta.




Viikko meni juhlia valmistellessa ja tarjolla olikin porkkanamuffinseja, gluteeniton valkosuklaajuustokakku, oma pikaversio pavlovasta itse tehdyillä marengeilla, itse tehdyt piparminttukarkit, kahdenlaisia keksejä (toiset toi anoppi) ja marianne karkkeja. Suolaisten tarjottavien kanssa mentiin vähän helpommalla ja suolaisena vaihtoehtona oli vihanneksia, sipsejä, pari erilaista dippikastiketta, coctailpiirakoita ja munavoita sekä gluteenittomia keksejä ja juustoa. Kahvin lisäksi mieheni lemppari juomaa eli coca colaa ja anopin tekemää mansikkamehua.



Olin suunnitellut toteuttavani teeman mukaisesti photo booth seinän erilaisilla viiksillä varustettuna mutta se jäi vaan suunnittelun asteelle ja ohjelmaa ei kahvittelun lisäksi enempää ollutkaan. Rennolla meinigillä mentiin ja hyvä niin koska meillä meni edellinen yö valvoessa pojan flunssan takia ja sama on jatkunut nyt jo kolmatta yötä. Onneksi juhlapäivänä oli vielä edes hitunen ajatuksia tallella nyt ei päässä enää pysy mikään. Seuraavaksi suuntaankin pojan viereen päikkäreille ja tunnelmat tällä kertaa pääasiassa kuvin, ei niinkään sanoin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti