keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

1-vuotis synttärit

Tänään on tasan vuosi aikaa siitä, kun ryhdyin bloggaajaksi. Vuosi on kulunut nopeasti ja jutun juurta on toistaiseksi riittänyt, jopa niin paljon etten ihan kaikkea ole edes ehtinyt julkaista, kun aika on jo asian ohi ajanut. Blogi on tällaiselle kotiäidille henkireikä ja antaa aikaa irrottautua arjesta ja tehdä jotain itselle tärkeää. Vuodessa en ole kehittynyt miksikään huippubloggaajaksi mutta sehän olisikin kamalaa, jos ei tällä rintamalla enää olisikaan itselle haastetta. Kehityttävää on siis vielä rutkasti mutta pieni askel kerrallaan tässä mennään.



Blogin avulla olen oppinut pienesti valokuvausta (vaikka erityisesti sillä rintamalla kehityttävää on vielä paljon) ja sen avulla olen myös ryhtynyt moniin toimiin, jotka ilman blogia olisivat varmasti jääneet odottamaan hamaan tulevaisuuteen. Blogin kuvia ottaessa olen myös huomannut epäkohtia, jotka kaipaisivat muutosta, joita en olisi ilman valokuvausta huomannut. Bloggaus on tuonut uuden aspektin myös kotona oloon ja kotiaan katselee toisinaan myös vähän toisella tavalla kuin aiemmin. Monet asiat, jotka kotona häiritsevät unohtuvat helposti arjessa mutta blogin myötä ne ovat taas muistuneet mieleen ja niille haluaa myös tehdä jotain.



Toivottavasti olette viihtyneet ja jaksatte jatkossakin lukea juttujani. Kiitos teille lukijoille mukana olosta! Kaivoin pakkasesta sitruunaisia kuppikakkuja synttäreiden kunniaksi ja nyt taidan korkata yhden, kun poika vielä nukkuu hetken päikkäreitään.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, että olet lähtenyt bloggaamaan ja myös jaksanut säännöllisesti julkaista juttuja! Ihailen erityisesti aikaansaavuuttasi ja sitä, miten kekseliäästi ja vaivattoman oloisesti loihdit pienistäkin tapahtumista juhlan. Siinä missä itsellä tulisi ostettua laiskuuttaan jätskipaketti kaupasta sinulla löytyy kykyä luoda kaunis kattaus ja siihen visuaalisesti sopivat herkut. Vastaavasti pienten yksityiskohtien esille tuominen tuo kivasti näkyväksi arjen kauneuden. Aina ei tarvita suurta remonttia, kun pienikin kaunis sommitelma voi tuottaa hetkeen iloa.

    VastaaPoista