keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kasvihuone

Olen haaveillut jo tovin omasta kasvihuoneesta ja kateellisena katselen instasta ja pinterestistä, kuinka hienoja kasvihuoneita ihmisillä on. Tämä on kuitenkin sellainen haave, että sen totetuminen on hyvin epätodennäköistä, sillä pihallamme ei ole tilaa moiselle haaveelle tai sitten se vaatisi vähän suurempia toimenpiteitä. Jotta kuitenkin saisin edes hitusen kasvihuoneen tunnelmaa pihallemme, ostin Ikeasta terassillemme pikkuruisen kasvihuoneen.



Pieni kasvihuone oli edullinen ja näin sain pienellä hinnalla terassillemme vähän sitä tunnelmaa, mistä haaveilen. Kasvihuone sai sisälleen yrttejä. Tosin paikka, johon kasvihuoneen sijoitin taitaa olla jopa yrteille liian kuuma, kun niitä saa nyt olla melko tiheään kastelemassa ja availmessa kasvihuoneen luukkuja.



Olen ihan super tyytyväinen ostokseeni. Uskoisin, että tälle löytyy myös kesän jälkeen käyttöä ja jos ei löydy, saa sen pieneen osaan ja säilöön varastoon odottamaan seuraavaa kesää. Mutta onneksi sitä ei tarvitse miettiä vielä piiitkään aikaan. Nyt voi vain nauttia kesän kasvihuoneen antimista, vaikka sato ei tässä pikkuruisessa kasvihuoneessa niin kovin runsas olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti