lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kotikokin leikit

Ostin talvella pojalle lelujen säilytykseen H&M Homesta lelulaatikon, joka näyttää päältä päin hellalta ja uunilta. Olen pohtinut myös Brion hellan ja uunin hankintaa mutta sille hintaa tulee jo sen verran enemmän, että tyydyin tähän Hennesin halpis versioon. Josko tämä riittäisi meillä kotikokin leikkeihin.



Aiemmin virkkasin pojalle vihanneksia ja hedelmiä vanhoista villalangoista mutta kattilat ja kauhat ovat loistaneet poissaolollaan. Ennen juhannusta sain vihdoin kyydin Ikeaan ja mukaan lähtikin sieltä pojalle kattilat ja kauhat leikkeihin. Ja kyllä näitä leikkejä on sen jälkeen riittänyt. Äitille ja isille on tarjottu jos jonkinmoista ruokaa.



Pojan kauhoille ja lastoille tein vielä oman säilytyspurkin pilttipurkista, jonka päälle virkkasin juttilangasta kuoren. Näin ei pojan leikeissä purkki mene ihan heti rikki ja saadaan leikkikeittiöön vähän rouheampaa ilmettä. Täytyy toivoa, että ruokaleikit johtavat siihen, että saadaan pojasta mainio kokki perheeseen. Onneksi meillä ruoka kuin ruoka maistuu pojalle, niin on hyvät lähtökohdat tulevalla kokilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti