perjantai 5. elokuuta 2016

Hyvästit syreenille

Viime viikolla se nyt tapahtui ja jätimme hyvästit etupihamme syreenille. Maisema muuttui ihan totaalisesti ja etupihalle tuli valtavasti lisää valoa. Nyt on niin avaraa, että melkein häikäisee. Vielä olisi miehellä urakkaa, kun syreenin juuri pitäisi kaivaa esille. Kunhan saadaan urakka tehtyä, on tiedossa vielä istutuspuuhia ennen syksyä. Terassilla odotteleekin jo pari tuijaa päästäkseen etupihalle.



Olen kyllä todella tyytyväinen, että päätimme kaataa syreenin. Josko nyt saisivat mustikkapensaatkin riittävästi valoa ja tekisivät vähän enemmän satoa. Nyt näyttää vielä aika vaisulle tulevan syksyn sato. Parhaiten kukkineessa pensaassa ei nimittäin ole ainuttakaan marjaa. Jos sitten ensi vuonna saataisiin satoa..



Vielä on vähän sekavan näköistä ja ei niin imartelevia kuvia puutarhasta mutta kunhan saadaan ryhtiä tuohon etuosaankin, niin toivottavasti sitten näyttää paremmalle. Uudet kuvat sitten, kunhan saan istutukset tehtyä. Sen jälkeen saakin alkaa odotella pensaiden ja puiden kasvua ja sitä odotellessa taitaa kulua kesä jos toinenkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti