perjantai 12. elokuuta 2016

Vierashuoneen uusi matto

Meidän vierashuoneessa on ollut muutosta lähtien ruskea trikookuteesta virkattu pyöreä matto, jonka olen virkannut aikanaan opiskeluajan kotiini. Se on kulkenut sen jälkeen mukanani ja aina löytänyt paikkansa asunnoissani jostain huoneesta. Vierashuoneessa matto toimi niin kauan, kun siellä vielä oli vanha kulmasohva. Uuden puusohvan myötä sen muoto on ollut väärä, koko liian iso ja paksu, eikä värikään oikein enää tuntunut huoneeseen sopivalta.


Olen kulkenut silmät auki ja etsinyt huoneeseen sopivan kevyttä mattovaihtoehtoa, joka olisi helppo siirtää sängyn tieltä tarvittaessa ja olisi mukavan kotoisa huoneeseen. Sopivaa ei ole kuitenkaan aiemmin tullut vastaan. Ollessamme keskustassa ihan muissa asioissa, poikkesimme Eurokankaaseen hakemaan vanua yhteen kesken jääneeseen projektiini. Siellä näin vierashuoneeseen sopivan puuvillamaton, jossa hintakaan ei kirpaissut. Eipä siinä kauaa miehen kanssa mietitty, kun matto lähti mukaan ja pääsi suoraan kotiin tultua vierashuoneen/työhuoneen lattialle.



Aluksi en ollut ihan varma oliko matto ihan napakymppi ostos mutta mitä kauemmin olen sitä nyt huoneessa katsellut, sen enemmän siitä tykkään. Siinä on kiva itse tehdyn henki ja se on sopivan rouhea huoneeseen, joten sinne se saa nyt kyllä jäädä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti