tiistai 7. maaliskuuta 2017

Hyvästit lipastolle

Olen etsiskellyt jo tovin olohuoneessa olevan ison arkun tilalle jotain toista ratkaisua. Arkku on ollut minulla jo 17 vuotta (apua, miten aika kuluu) mutta se on olohuoneeseemme mitoiltaan liian suuri ja haluaisin tilalle jotain pienempää ja kevyempää. Samalla on tullut katseltua myös muita huonekaluja. Arkun tai jonkun muun pöytäratkaisun etsintä vielä jatkuu mutta sen sijaan löysinkin jotain ihan muuta.



Tällä hetkellä olohuoneemme on kuin pommin jäljiltä. Eilen sisään tuli nimittäin uusi senkki olkkarissa olevan Malm lipaston tilalle. Lipasto on siirretty toistaiseksi ruokapöydän viereen ja kaikki lipaston laatikot on tyhjennetty erinäisiin pussukoihin ympäri asuntoa. Nyt on siis se hetki kun ne kaikki viisi vuotta kerätyt paperit on katsottava. Samalla bonuksena tulee katsottua viisi muutakin laatikkoa. Urakkaa on kerrakseen, kun aikaa tähän siivoamiseen ja tavaroiden laittamiseen on vain pojan päikkäreiden verran päivässä. Joten tässä taitaa mennä tovi jos toinenkin vielä ennen kuin saadaan olkkari siedettävään kuntoon.



Kunhan saan pahimmat sotkut siivottua, laitan kuvia meidän uudesta tai oikeastaan aika vanhasta senkistä. Tässä vielä viimeiset kuvat olkkarista Ikean Malm lipaston kanssa. Kyseinen lipasto on tulossa myyntiin piakkoin, joten jos kiinnostusta löytää saa laittaa viestiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti